Om Föreningen

Om Svenska Deguföreningen

Svenska Deguföreningen (SDF) startades april 2016. Föreningen är till för alla, oavsett om man har degus, går i köptankar eller helt enkelt bara är intresserad av arten och vill lära sig mer.
På denna sida kan du läsa på om arten och dess behov, samt lära dig mer om färger och genetik, kost, burar, avel och mycket mer.

Som medlem föreningen kommer du kunna registrera dina degus i vår databas, skriva ut stamtavlor och få tillgång till stamboken online. Du kommer även kunna delta i aktiviteter inom föreningen, så som utställningar och annat roligt. Du kommer även få medlemstidningen skickad till din mail tre gånger om året samt få nyhetsbrev direkt på mailen.

Styrelsen
I styrelsen sitter fyra aktiva medlemmar varav alla har sina uppgifter för att få föreningen att gå runt.

Ordförande: Louise Larsson
Sekreterare: Anna Prave